Algemene voorwaarden

1. Aanvaarding van de algemene gebruiksvoorwaarden van deze website

 

Door het accepteren van de pop-up met betrekking tot het cookie-beleid verklaart u zich uitdrukkelijk akkoord met onderhavige algemene gebruiksvoorwaarden.

2. Privacyverklaring

Verwerking van persoonsgegevens

De Onderneming leeft de Belgische wet na van 8 december 1992 met betrekking tot het verwerken van persoonlijke gegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998 en vanaf 25 mei 2018 door de Verordening (EU) 2016/679 (GDPR), waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. Deze wet bepaalt dat de persoon die, of het bedrijf dat, persoonsgegevens verzamelt, daarvoor de toestemming moet hebben van de persoon over wiens persoonsgegevens het gaat, dat deze gegevens relevant, juist en correct moeten zijn en dat ze moeten worden verzameld voor specifieke, duidelijke en wettelijke doeleinden.

De Onderneming verzamelt persoonsgegevens die haar door de bezoeker van de website worden overgemaakt via het contactformulier. De aldus bekomen gegevens worden door de Onderneming enkel gebruikt om de bezoeker de eventueel gevraagde dienst te leveren, de registratie van de bezoeker mogelijk te maken zodat hij kan worden gecontacteerd in verband met de door hem gestelde vragen, en om de Onderneming in staat te stellen om de kwaliteit van haar dienstverlening te verbeteren.

De bezoeker van de website bevestigt zijn toestemming met de verzameling en verwerking van zijn persoonsgegevens door het aanklikken van de verzendknop bij het versturen van het contactformulier.

U kunt uw persoonlijke gegevens op ieder moment inkijken, wijzigen en/of (laten) verwijderen door contact op te nemen via geerts.evelien @ telenet.be.

Tevens heeft u het recht om tegen de verwerking bezwaar te maken middels melding op het voormelde e-mailadres, alsook om een klacht in te dienen bij de Privacycommissie.

 

Contactformulier

Wanneer de bezoeker gebruik maakt van het contactformulier op de website, zal de Onderneming deze gegevens enkel en alleen bewaren en gebruiken om de bezoeker terug te kunnen contacteren, om hem de eventueel gevraagde dienst te kunnen leveren, en om de klant via (elektronische of gewone) post te contacteren in geval de Onderneming er redelijkerwijze mag van uitgaan dat de klant baat kan hebben bij de daarbij meegedeelde informatie.

De bezoeker verleent bij het verzenden van het contactformulier uitdrukkelijk zijn toestemming voor de verwerking van zijn persoonsgegevens in overeenstemming met deze privacyverklaring.

Deze gegevens blijven bewaard tot wanneer een eventuele overeenkomst die tussen de bezoeker en de Onderneming tot stand zou komen volledig is voltooid. De gegevens kunnen op ieder moment worden ingekeken, gewijzigd en verwijderd door contact op te nemen met geerts.evelien @ telenet.be.

 

Beperking van het gebruik van persoonsgegevens

De Onderneming verbindt zich ertoe om geen enkele persoonlijke informatie door te geven aan andere organisaties met al dan niet commerciële doeleinden.

3. Cookie beleid

 

Toestemming

Door het gebruik van cookies verzamelt de Onderneming uw persoonsgegevens. Onder de toegepaste wetgeving rond GDPR is uw toestemming hiervoor vereist. Door het accepteren van de pop-up met betrekking tot de cookie policy verleent u de Onderneming deze uitdrukkelijke toestemming. U kunt op ieder ogenblik uw toestemming over het gebruik van cookies door de Onderneming intrekken.

 

Wat zijn cookies?

Cookies zijn tekstbestanden die door de Onderneming op uw computer of mobiel toestel worden geïnstalleerd. Met behulp van deze cookies kan de Onderneming informatie verzamelen over uw gedrag op de website. Dankzij de cookies wordt u ook bij een volgend bezoek herkend, zodat u zich niet opnieuw moet aanmelden. We kunnen op die manier ook de bezoekers op de de Onderneming-website tellen en analyseren hoe ze door de website navigeren. Zo kunnen de bezoekers voor profileringsdoeleinden gebruikt worden en kunnen we de website steeds verbeteren. De bezoeker kan zijn toestemming steeds intrekken door een e-mail te sturen naar info@marisavancauteren.be. De website van de Onderneming maakt gebruik van verschillende cookies. De Onderneming maakt ook gebruik van cookies geplaatst door derden.

Wix

In de onderstaande tabel vindt u meer informatie over de afzonderlijke cookies die Wix gebruikt en de doeleinden waarvoor ze worden gebruikt:

 

Google en Google Analytics

De website van de Onderneming gebruikt Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc. Om Google Analytics te kunnen gebruiken plaatst Google Inc. cookies op uw computer of mobiel toestel. In opdracht van de Onderneming zal Google Analytics deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren en om te rapporteren. U kunt het gebruik van uw gegevens door Google Analytics voorkomen door een browser plug-in te installeren met volgende link: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=nl

 

De volgende cookies worden door Google en Google Analytics ingesteld:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het gebruik van cookies beletten

U kunt steeds cookies blokkeren door de instelling op uw browser te activeren die ervoor zorgt dat alle of enkele cookies worden geweigerd. Als u uw browserinstellingen aanpast om alle cookies te blokkeren, is het mogelijk dat u geen toegang krijgt tot bepaalde of alle delen van onze website. Voor vragen of inlichtingen rond de cookie policy kunt u steeds de Onderneming contacteren.

Nuttige links omtrent het beheer van cookies op uw browser:

Microsoft Edge: https://privacy.microsoft.com/nl-nl/windows-10-microsoft-edge-and-privacy

Firefox: https://support.mozilla.org/nl/kb/cookies-verwijderen-gegevens-wissen-websites-opgeslagen

Chrome: https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=nl

Safari: https://support.apple.com/kb/ph21411?locale=nl_NL