de 8ste zonde

U hebt ongetwijfeld al gehoord over de zeven hoofdzonden. Toen paus Gregorius I deze in de zesde eeuw vastlegde, kon hij onmogelijk voorzien dat er anno 2017 een gezellige tearoom haar deuren zou openen waar de gasten heerlijk kunnen zondigen, alleen aan de haard of in groep aan tafel.

Evelien laat u smullen van eenvoudige gerechten en zelfgemaakte desserts. Vergeet hier de tijd en geniet van het eten, een boek en elkaars gezelschap.

ijs, pannenkoeken
Evelien Geerts,
de vrouw des huizes

Evelien groeide op in Deftinge, in een familie van zelfstandigen. Op haar twintigste besloot ze resoluut om voor haar kookkunsten te kiezen. Na heel wat avonturen in andermans keuken, werd het tijd voor het waarmaken van haar droom: een eigen tearoom, in haar dorp.

cupcake, bessen, muffin
verse producten

Alle bereidingen worden in huis gemaakt door de gastvrouw. Voor de bereiding van de gerechten werkt ze enkel met dagverse producten. De mogelijkheid bestaat dus dat bepaalde gerechten uitgeput raken.

 

Allergenen

Wij verzoeken u te allen tijde uw allergie / intolerantie kenbaar te maken. Zo kunnen we u de nodige informatie meegeven en waar nodig de gerechten bijsturen.

Helaas is kruisbesmetting in de keuken nooit 100% uit te sluiten.